Ács város honlapja



Határozat száma:
165/2011 2011.05.26.

Tárgya:
Egyebek – Tulajdonosi hozzájárulás (optikai földkábel fektetése Fő u. –Igmándi utca kereszteződésében)

Határozat:
165/2011.(V.26.) sz. határozat
Ács Város Képviselő-testülete, a tulajdonosi hozzájárulását megadja a Fő utca és Igmándi utca kereszteződésében lévő úttest feltörése nélküli, az úttest alatt átfúrással történő optikai földkábel fektetéshez, és a csatlakozó járdák feltöréséhez, az alábbiak szerint.
A 2267/5 (közterület) Fő utca, 2267/6 (közterület) Fő utca, 2267/1 Fő utca - Igmándi utca kereszteződését érintő földalatti hálózat kiépítéséhez hozzájárulást ad, azzal a kikötéssel, hogy a felbontott járdaszakasz helyreállítása nem lehet ellentétes az adott helyszínre Ács Város Önkormányzata által készíttetett gyalogátkelőhely jogerős építési engedélyével.
A meglévő állapot helyreállítása a járda rossz minősége miatt nem lehetséges, így figyelembe véve a gyalogátkelő terveit a Gárdonyi Géza Általános Iskola épülete előtti járdaszakasz az Igmándi utca úttest szélétől a Fő utcán átmenő gyalogátkelőig teljes járdaszélességben térkőburkolatú helyreállítással történjen. A Fő utca Református templom felőli járdaszakasz helyreállítása a meglévő betonozott állapothoz igazodjon.
Az említett helyreállítást a beruházó köteles saját költségén 15 napon belül elvégezni.
Határidő: Azonnal
Felelős: Lakatos Béla polgármester”


Határido:
Azonnal

Felelos:
Dr. Fülesné Balogh Anita jegyzo