Ács város honlapja



Határozat száma:
245/2012 2012.10.25.

Tárgya:
Belso ellenorzés

Határozat:
245/2012.(X.25.) sz. határozat

Ács Város Önkormányzatának Képviselo-testülete – a jogilag megkérdojelezheto korábbi intézkedések okán - kezdeményezi, hogy a Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás valamely ülésén – legkésobb azonban 2012. november 15. napjáig – hozzon érvényes és jogszeru döntést a kistérségi belso ellenorzési feladatainak vonatkozásában.
Amennyiben a társulás a fenti javaslatot nem fogadja el, ill. döntés nem születik, úgy Ács Város Önkormányzata kezdeményezi, hogy a Komárom-Bábolna Többcélú Kistérségi Társulás – a társulás jogszeru döntése alapján - Ács Város Önkormányzatának belso ellenorzése vonatkozásában kössön megbízási szerzodést Ács Város Önkormányzata által megjelölt vállalkozóval a társulási normatíva terhére, a 2012. évi belso ellenorzési feladatok ellátására. A testület felkéri a hivatalt, hogy a szerzodéskötést készítse elo.
Ács Város Önkormányzata kijelenti, hogy bármilyen jogszeru megoldást támogat a kistérségi belso ellenorzés vonatkozásában azzal, hogy kéri a mindenkor hatályos belso ellenorzési terv végrehajtását.
Felelos: Lakatos Béla polgármester
Határido: folyamatos

Határido:
Folyamatos

Felelos:
Dr. Fülesné Balogh Anita jegyzo